ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ? ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διεύθυνση

Λ. Ηρακλείου 311, Νέο Ηράκλειο

Τηλέφωνο

Προφιλ

Ιστορικο

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Γ. ΠΙΤΤΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Πιστοποιημένο Κατάστημα Michelin & ViaLider


ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1980
Η εταιρεία μας έχει καταφέρει μέσα από τον επαγγελματισμό της και την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών να χτίσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες της.Η επιτυχία μας οφείλεται στην άριστη τεχνογνωσία, την εργατικότητα και την άμεση εξυπηρέτηση μας. Ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα προτίμησή σας...

 

 ΕΜΠΟΡΙΟ – SERVICE ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ & ΖΑΝΤΩΝ • ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ

Image

Με παρουσία 39 χρόνων στο χώρο των ελαστικών μπορούμε να εγγυηθούμε την άρτια εξυπηρέτηση!

Η πολυετής εμπειρία μας, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, όπου οι αυστηρές προδιαγραφές και η τεχνογνωσία συνδυάζονται με την αγάπη για τη δουλειά, εξασφαλίζουν άριστο αποτέλεσμα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι δίπλα σας για να σας προσφέρει τις γνώσεις και τις συμβουλές του για την επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο ελαστικών για το όχημά σας σε οικονομικές τιμές. 

Οι υπηρεσίες μας είναι:

-Αλλαγή ελαστικών

-Ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση σε ΙΧ αυτοκίνητα & επαγγελματικά

-Έλεγχος εμπρόσθιου συστήματος

-Ελεγχος πίεσης ελαστικών (TPMS)

-Επισκευή ελαστικών και ζαντών

Αποθήκευση ελαστικών

-Εξυπηρέτηση στόλου εταιρικών οχημάτων

Εμπορευόμαστε ελαστικά επώνυμων εταιριών καινούρια και μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση.

Το προσωπικό μας είναι πιστοποιημένο και ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις στον τομέα των ελαστικών κάνοντας έρευνα στην αγορά για το καλύτερα και οικονομικότερα προϊόντα ειδικά για εσάς.

Η ποιότητα των προϊόντων μας είναι εγγυημένη αφού συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

 

Είμαστε Πιστοποιημένο Κατάστημα Michelin & ViaLider

 
To ViaLider είναι ένα δίκτυο που συγκεντρώνει τους κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών. Με πάνω από 25 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, σας προσφέρει υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και υπηρεσιών για το όχημά σας.

Στα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, μπορείτε να βρείτε ελαστικά τεχνολογίας-αιχμής, που σας διασφαλίζουν επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες οδήγησης.

Μπορείτε, παράλληλα, να εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες του ViaLider για μία σειρά από υπηρεσίες που χρειάζεται το όχημά σας.

TΟ ΔΙΚΤΥΟ VIALIDER ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ MICHELIN

Το δίκτυο ViaLider ανταποκρίνεται πλήρως στα αυστηρά ποιοτικά πρότυπα της Michelin, τα οποία διασφαλίζονται και από τον ανεξάρτητο φορέα TUV Austria.

Τα «Πιστοποιημένα Καταστήματα MICHELIN» είναι απόλυτα συμβατά με τις ποιοτικές προδιαγραφές που καθορίζονται από τη Michelin, τόσο ως προς την τεχνική εξυπηρέτηση όσο και ως προς την εμπορία των προϊόντων.

Το «Πιστοποιημένο Καταστήμα MICHELIN» εγγυάται ότι:

    -Όλες οι μέθοδοι που εφαρμόζονται στο κατάστημα πληρούν όλες τις τεχνικές προϋποθέσεις για το εμπόριο ελαστικών.
    -Οι εγκαταστάσεις του καταστήματος πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προσφέρουν στους πελάτες εξατομικευμένη προσοχή, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την άνεσή τους.
    -Τα μηχανήματα και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι κατάλληλα για το σωστό χειρισμό των προσφερόμενων προϊόντων.
    -Το προσωπικό είναι στη διάθεσή των πελατών για να προτείνει τις καταλληλότερες και πιο συμφέρουσες λύσεις ή για να απαντήσει σε τυχόν απορίες που μπορεί να προκύψουν.
    -Εφαρμόζεται απόλυτη διαφάνεια, με τη χρήση του φύλλου εργασιών, το οποίο προσδιορίζει τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο όχημα των πελατών, με τις αντίστοιχες τιμές.
    -Οι βοηθητικές εγκαταστάσεις διατηρούνται σε άριστη κατάσταση.
    -Το προσωπικό θα φροντίσει το όχημα των πελατών με επαγγελματισμό, που διασφαλίζεται μέσα από ολοκληρωμένα και εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η Πολιτική για την Ποιότητα καθορίζεται από τη Διακήρυξη Ποιότητας ViaLider και περιλαμβάνει τις δεσμεύσεις του δικτύου ώστε να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις του πελάτη, σε απόλυτη συμφωνία με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας υπόκειται σε συνεχείς βελτιώσεις, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πελατών και να ενισχύεται η εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν προς τα μέλη του ViaLider. Σε αυτό το πλαίσιο, καθορίζονται στόχοι και δείκτες προόδου για την εφαρμογή της Πολιτικής για την Ποιότητα και γίνονται μετρήσεις με σκοπό την αναβάθμιση της ικανοποίησης του πελάτη του δικτύου ViaLider.

Η Πολιτική για την Ποιότητα του δικτύου ViaLider κοινοποιείται σε όλους όσους εμπλέκονται στη λειτουργία του και αποτελεί κομμάτι του προγράμματος εκπαίδευσης του προσωπικού. Δέσμευση των ανθρώπων του ViaLider είναι η συνεχής προώθηση και βελτίωση του συστήματος ποιότητας.


ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στο δίκτυο ViaLider, βασικό μας μέλημα είναι να διασφαλίζουμε την ασφάλειά σας όταν οδηγείτε.

Για αυτό, σας προσφέρουμε όλους τους περιοδικούς ελέγχους που χρειάζεται το όχημά σας, προκειμένου να μπορέσετε να αποφύγετε προβλήματα όταν βρίσκεστε στο δρόμο.

Στο ViaLider, δεν είμαστε απλά ειδικοί για τα ελαστικά. Σας προσφέρουμε, παράλληλα, και όλα τα μηχανικά σέρβις που μπορεί να χρειάζεται το όχημά σας:

    Ελέγχουμε τα φρένα, ώστε να αποφευχθεί η φθορά τους και η απώλεια αποτελεσματικότητάς τους.
    Ελέγχουμε τα αμορτισέρ σας, από τα οποία εξαρτάται η αποτελεσματικότητα ορισμένων εξαρτημάτων ασφαλείας, όπως τα ABS ή τα φρένα.
    Ελέγχουμε και ρυθμίζουμε τις πιέσεις, έτσι ώστε να αποφεύγεται η φθορά των ελαστικών και η απώλεια πρόσφυσης.
    Ελέγχουμε τα λάδια, τα φίλτρα αέρα και βενζίνης, ώστε να αποφεύγεται η πρόωρη φθορά του κινητήρα και η υπερβολική κατανάλωση καυσίμων.

Με τα παραπάνω σέρβις, εξασφαλίζουμε διαρκώς τις καλύτερες επιδόσεις για το όχημά σας, για να είστε πάντα ασφαλής.

logo-pittas-new-final2.png
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Γ. ΠΙΤΤΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Πιστοποιημένο Κατάστημα Michelin & ViaLider
Στον Χώρο Των Ελαστικών Από το 1980

Λ. Ηρακλείου 311-Νέο Ηράκλειο,
Τηλ.: 210.2844842210.2817755,
Fax : 210.2844842
E-mail: pittasn@otenet.gr
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 008078701000

Search