ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ? ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διεύθυνση

Λ. Ηρακλείου 311, Νέο Ηράκλειο

Τηλέφωνο

Γιατι συμφέρουν τα ποιοτικά ελαστικα?

Η απάντηση είναι προφανής! Γιατί είναι ζήτημα ασφάλειας της ζωής σας, καλύτερης απόδοσης του οχήματος, εξοικονόμησης καυσίμου  και εξοικονόμησης χρημάτων μακροπρόθεσμα!


Η αγορά είναι μεγάλη και η προσφορά τεράστια. Υπάρχουν φτηνά ελαστικά και μάρκες, αλλά υπάρχουν και επώνυμα λάστιχα με λιγότερο ή περισσότερο premium χαρακτήρα και απόδοση.

Σε κάθε περίπτωση η βιομηχανία των ελαστικών έχει προχωρήσει μπροστά και ο ανταγωνισμός ωφελεί τον καταναλωτή. Ωστόσο δεν θα πρέπει να παραπλανήστε από την τιμή. Ένα σετ ελαστικών, από μια low budget εταιρεία, μπορεί να κοστίζει 100 ευρώ φθηνότερα από ένα άλλο μια γνωστής εταιρείας, αλλά να χρειαστεί να τα αλλάξετε γρηγορότερα, λόγω πρόωρης φθοράς και μειωμένης απόδοσης. Επιπλέον μην σας περνάει αδιάφορο ότι τα ελαστικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην κατανάλωση. Αλλωστε πλέον πωλούνται υποχρεωτικά με ταμπελάκι που αναφέρει σε κλιμακα από το Α μέχρι το G την αντίσταση κύλισης τους στο δρόμο, η οποία καθορίζει και την κατανάλωση. Η διαφορά στην κατανάλωση καυσίμου μεταξύ των ελαστικών κατηγορίας Α και G, για ένα μέσο επιβατικό όχημα θα μπορούσε να αγγίξει το 7,5%, δηλαδή περίπου 0,65 λτ/100 χλμ., ή τα 97,5 λίτρα στα 15.000 χιλιόμετρα.

Ακόμη τα επώνυμα προϊόντα συνοδεύονται απο πολυετείς εργοστασιακές εγγυήσεις και πολλά απο αυτά έχουν προγράμματα αντικατάστασης ενός ή περισσοτέρων ελαστικών με την αγορά μιας 4άδας καινούριων ελαστικών οπότε μακροχρόνια εξοικονομείτε αρκετά χρήματα.

logo-pittas-new-final2.png
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Γ. ΠΙΤΤΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Πιστοποιημένο Κατάστημα Michelin & ViaLider
Στον Χώρο Των Ελαστικών Από το 1980

Λ. Ηρακλείου 311-Νέο Ηράκλειο,
Τηλ.: 210.2844842210.2817755,
Fax : 210.2844842
E-mail: pittasn@otenet.gr
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 008078701000

Search